About

Wie is CREATE?

Mijn naam is Margé en ik ben het gezicht achter CREATE.

In mijn jarenlange ervaring in de Retail heb ik een aantal verschillende creatieve managers functies vervuld en hierbij het geluk gehad veel projecten te mogen creëren. Denk aan het ontwerpen en opbouwen van etalages, bedenken van vernieuwende store concepten, Visual Merchandise van stores, styling opdrachten en evenementen organisatie. Deze mooie ervaring heb ik verder uitgebouwd met het plannen en organiseren van bruiloften en evenementen.
Allemaal projecten waarin creativiteit en organisatie samengaan, een combinatie die niet voor iedereen is weggelegd maar waar ik juist van geniet om dat te mogen doen.

Wie is Margé?

Als vrienden of familie mij omschrijven zouden ze zeggen: “Creatieve perfectionist met een eigen visie die het allemaal tot in de puntjes regelt”.
Een storemanager van de Bijenkorf heeft mij als volgt omschreven:

“Margé heeft een natuurlijk talent om net iets anders naar de wereld te kijken – buiten de kaders – en de creatieve verbeelding door te vertalen naar een goed georganiseerd plan. Ze denkt vooruit, kan haar werk goed overzien, is daarbij erg gestructureerd.”

Hier kan ik mij volledig bij aansluiten en dat is ook precies wat ik voor jou kan doen.

Eigen stijl en persoonlijkheid

Ik heb een eigen persoonlijke stijl en uitstraling, die zich ook uit in mijn kleding, die voornamelijk zwart is maar ook daarin zoek ik naar bijzondere artistieke silhouetten en combinatie van stoffen zodat het toch spannend blijft. 
Door mijn creativiteit kan ik ideeën net even anders neerzetten dan gebruikelijk. En jou wellicht een idee voordragen waar je zelf nog niet aan gedacht had.
Ik haal mijn inspiratie uit alles om mij heen; reizen, mensen, interieur, kunst maar ook uit architectuur, daarbij hou ik van grafische strakke vormen en lijnen.

Vroeger had ik al een duidelijk idee van wat en wie ik wilde zijn. Ik kom dan ook uit een creatieve ondernemers familie.
Dat heeft geresulteerd in alle keuzes die ik heb gemaakt qua opleiding en banen, het was nooit doorsnee en altijd een beetje met een eigenwijze visie.

Een beleving creëren is een passie die is ontstaan uit alle ervaringen die ik heb opgebouwd!

Creatieve wereld van beleving

Ik woon met mijn man Terrence en siamese katten in Zandvoort. Het is heerlijk om bij de zee te wonen, lekker uitwaaien op het strand of een terrasje pakken met uitzicht op zee.
Het huis waar we in wonen hebben we voor het grootste gedeelte zelf verbouwd. Zoals je op de foto’s kan zien heeft ons huis maar ook mijn website een eigen strakke, grafische stijl en zie je alleen zwart, wit en grijstinten.
Ondanks dat ik zelf erg van deze neutrale kleuren hou staat dat los van mijn werk en kan ik me juist heel goed inleven in de wensen van kleuren en organische vormen.

Dus ben je op zoek naar een creator en organizer met eigenheid dan neem ik je graag mee in mijn creatieve wereld van beleving!