Business

CREATE creëert de beleving voor uw bedrijf!

Op deze business pagina neem ik u mee in 2 verschillende mogelijkheden; namelijk alles voor uw bedrijfsevenement of mijn expertise in de Retail.
In mijn jarenlange werkervaring heb ik een aantal creatieve managers functies vervuld en hierbij het geluk gehad veel projecten te mogen creëren en organiseren. Denk aan het ontwerpen en opbouwen van etalages, bedenken van vernieuwende store concepten, Visual Merchandise van stores, styling opdrachten en evenementen organisatie.

Alles voor een perfect event

Organiseren, plannen en ideeën samen brengen, dat is wat ik doe. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar creatieve suggesties van uw bedrijfsevenement of stijlvol zakelijk diner? Of naar een event planner die uw bedrijfsfeest tot in de details organiseert?
Kijk dan verder bij Events en de mogelijkheden die er zijn in wat CREATE voor u kan betekenen. 

Professioneel advies in Concept & Styling

Als Creative Manager in de Retail heb ik veel te maken gehad met beleving, alles draait om de klant of gasten. 
In deze functies was het van belang dat ik de klanten een warm welkom kon geven door middel van mooie presentaties en een kloppende store experience maar ook inspringen op wat de wensen zijn en daar een commerciële vertaling aangeven.

Heeft uw winkel professioneel advies nodig op window design of Visual Merchandising? Kijk dan verder bij Concept & Styling want CREATE is de specialist die u nodig hebt. 

Wat kan ik voor u doen?

Ik heb geleerd dat ieder zijn vak heeft en dat je kennis en ervaring van een specialist moet gebruiken om het beste resultaat neer te zetten. Laat u inspireren in alle mogelijkheden die CREATE u kan bieden.
Of neem direct contact op zodat ik u persoonlijk kan vertellen wat ik voor uw bedrijf kan betekenen!

Events
Concept & Styling
Portfolio