Wedding

Het creëren van een bruiloft om nooit te vergeten!

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!!! Waarschijnlijk zijn jullie al druk aan het bedenken hoe de bruiloft eruit komt te zien, ideeën aan het verzamelen, welk thema of sfeer het gaat worden, waar wil je trouwen, hoe komt de dag eruit te zien maar waar moet je beginnen en hoe?

Jullie bruiloft in eigen stijl creëren met CREATE

CREATE kan de organisatie, begeleiding, planning en/ of styling van jullie bruiloft verzorgen. Creëren, organiseren en stylen van een creatief ontwikkeld concept om jullie bruiloft perfect te maken, dat is wat ik het liefste doe.

Een bruiloft is heel persoonlijk in alle opzichten. Stiekem moet er toch een hoop geregeld worden voor zo’n speciaal moment. Daarom is het belangrijk dat we samen gaan bekijken wie jullie zijn, wat jullie uniek maakt en wat jullie willen om zo de bruiloft en beleving te creëren die bij jullie past qua stijl en thema. Kwaliteit in uitvoering is voor mij belangrijk en dat zie je terug in de styling.

Persoonlijkheid creëren in jullie bruiloft

Er is veel mogelijk en ik kan je verschillende opties aanbieden, afhankelijk waar jullie wens naar uitgaat.
Bekijk hieronder de verschillende keuzes. Uiteraard wil ik jullie ook graag ontmoeten en in een persoonlijk gesprek alles gedetailleerd uitleggen.
Belangrijk is dat jullie kiezen wat bij jullie past, ook qua budget.

Wat kan CREATE betekenen in het creëren van jullie bruiloft:

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alle informatie overzichtelijk bij elkaar? Download hier mijn brochure en neem de volgende stap naar het creëren van jullie bruiloft!

Weddingplanner
Ceremoniemeester
Stylist